26.04.2023 22:36 593 0

Piektdien, 5. maijā, uzreiz pēc valsts svētkiem, dosimies uz Igauniju, pilnīgi jaunu čempionāta kalendāra trasi - Kuningamäe kardikeskus (Poltsamaa).

 

Trase sastāv no ļoti interesantiem līkumiem, no kuriem, vairāki ir ar rādiusu, ir reljefs (piemēram, taisne iet pāri kalnam), ir tikko uzliets jauns asfalts un izveidotas jaunas kerbas.

 

Trasē ir pieejami 13 CGR firmas gokarti, ar 13 zirgaspēku dzinējiem, kuri attīsta līdz pat 75 km/h ātrumu.

 

Lai vieglāk būtu atrast jauno trasi, te var apskatīties trases atrašanās vietu - Kuningamäe Kardikeskus (https://goo.gl/maps/SwJwjN5kcGMZe6Ua7?coh=178571&entry=tt).

WAZE norāde - https://waze.com/ul/hud6mwmqy7.

 

Neaizmirstam paņemt līdzi ID karti vai pasi.

 

Viss pārējais tāpat kā iepriekš - treniņu saraksti tiks sastādīti pirms sacensībām un publicēti čempionāta WhatsApp grupā. Dalībniekiem, kuriem būs pirmais/otrais treniņš, trasē OBLIGĀTI jāierodas uz reģistrācijas sākumu. Ja ir radušies kādi apstākļi, kad nevar ierasties laicīgi, par to ir jāinformē laicīgi WhatsAppā mani personīgi.

 

Laikapstākļus pašlaik sola diezhan vēsīgus +4...+6 grādi, ar ziemeļu vēju, apmācies. Lūdzu saģērbjaties atbilstoši laikapstākļiem.

 

Diemžēl trasē nav ēšanas iespējas, bet blakus atrodas trases īpašnieka benzīntanks, kurā varēs nopirkt uzkožamo un kaut ko dzeramu. Tāpat, trases pārstāvji ieteica labas ēstuves pilsētas centrā (5 minūtes ar auto) - Vaga mama, Carl Schmidt House, Rivaal.

  

PLĀNOTAIS PROVIZORISKAIS LAIKA PLĀNS (var mainīties atkarībā no faktiskā dalībnieku skaita):

11:00 – 12:15 reģistrācija

11:30 – 12:35 brīvie treniņi (6)

12:50 – 13:05 dalībnieku sapulce

13:15 – 13:55 kvalifikācija (4)

14:10 – 14:55 pusfināli (4)

15:15 – 16:10 fināli (4)

16:35 – 16:45 apbalvošana

 

Dalībnieki, kas vēl nav reģistrējušies, aicinu to izdarīt savos profilos vai sūtot e-pastu (debitantiem) uz kartingi@discomania.lv.

 

Dalības maksa - EUR 60.00. Treniņš - EUR 18.00 (7 minūtes).

 

SACENSĪBU FORMĀTS:

- kvalifikācija, pusfināli un fināli.

- katrā sacīkšu kārtā tiek izlozēts cits gokarts.

- pusfināla un fināla braucieni ir SADALĪTI PA KLASĒM. Skaitliski mazas klases tiek apvienotas vienā braucienā.

- zemākā fināla uzvarētājs TIEK UZ AUGSTĀKU FINĀLU.

- tiek izmantots DŽOKERAPLIS (aplis kas ir garāks vai īsāks par pamatapli), kurā pusfinālos un finālos obligāti ir jāiebrauc vienu, divas vai 3 reizes, atkarībā no trases.

INFORMĀCIJA PAR ČEMPIONĀTU:
- 20 posmi, no septembra līdz jūnijam.
- 3 sliktākie posmi (punktu ziņā) kopvērtējumā netiek ņemti vērā.
- 7 klases (PRO S, PRO, PRO XL, vieglā svara (līdz 65 kg), vidējā svara (no 66 kg līdz 85 kg), smagā svara (virs 85 kg) un dāmu klase).
- katrā posmā tiek apbalvotas ar medaļām pirmās 3 vietas KATRĀ KLASĒ.
- katras klases ietvaros dalībnieki tiek izlīdzināti līdz VIENĀDAM SVARAM (+/- 3 kg). Izņēmums ir ziemas posmi un trases, kurās nav iespējams pievienot atsvarus.
- sezonas beigās KATRAS KLASES KOPVĒRTĒJUMA PIRMĀS 3 VIETAS sadarbībā ar TRACKDAY.lv saņem BALVĀS KARTINGA EKIPĒJUMU: 1. vieta - EUR 170.00 vērtībā, 2. vieta EUR 150.00 vērtībā un 3. vieta EUR 120.00 vērtībā.
- sezonas beigās starp dalībniekiem, kuri ir nobraukuši visus posmus, tiek IZLOZĒTA īpašā TRACKDAY.lv BALVA - KARTINGA EKIPĒJUMS 100 EUR VĒRTĪBĀ.

- dalībnieki, ir piedalījušies vismaz 100 čempionāta posmos saņem dāvānā 2 bezmaksas posmus.
- LOJALITĀTES PROGRAMMA. Par katru posmu, kurā dalībnieks piedalās, viņam tiks piešķirts 1 lojalitātes punkts. Par katru pieaicināto draugu, kurš piedalās aktuālajā posmā un nav debitants, dalībniekam tiek piešķirts vēl 1 lojalitātes punkts. Par katru pieaicinātu čempionāta debitantu no PRO S, PRO vai PRO XL klases, tiek piešķirti vēl 2 punkti, bet visvairāk - 3 punkti, par pieaicinātu čempionātu debitantu no vieglā, vidējā, smagā svara vai dāmu klases. 1 punkts ir ekvilalents EUR 1.00 un tos varēs izmantot posma dalības/treniņu apmaksai.