30.04.2014 10:11 2822 1

Otrdien, 29. aprīlī sporta kompleksā 333 norisinājās DISCOMANIA OILHEAD 17. posms, kurš bija šīs sezonas pirmspēdējais posms "trijniekos". Laiks bija ļoti silts un uz posmu bija ieradušies 22 dalībnieki, no kuriem bija viens debitants - Dmitrijs Grebeņikovs. Diemžēl nebija iespējams braukt ar jaunajiem SODI kartiem, jo tie tikai otrdien tika piegādāti, sacīkste tik un tā izdevās aizraujoša.

 

Par sacensību uzvarētāju ļoti spraigā cīņā kļuva Edgars Nedzveckis, kas viņam bija jau trešā uzvara šosezon. Otrais finišēja Ernests Bitenieks, bet trešais - Valters Frīdenbergs.

Līdz ar šo uzvaru Edgars Nedzveckis ir izvirzījies vadībā PRO klasē,"nogāžot no troņa" ilglaicīgo šīs klases līderi Uldi Čodaru. Viņiem gan ir vienāds punktu skaits, bet Edgaram ir vairāk pirmās vietas posmā, nekā Uldim. Līdz ar to PRO klasē cīņa kļūst vēl spraigāka. Savukārt, smagajā klasē Marekam Astašovam izdevās vēl nedaudz atrauties (par 3 punktiem) no kopvērtējuma otrās vietas īpašnieka Artūra Cintiņu, bet arī šajā klasē sagaidāma cīņa līdz pēdējam posmam. PRO klasē, pēc veiksmīgas sacīkstes, arī Valteram Frīdenbergam izdevās pakāpties uz trešo vietu, apsteidzot par 2 punktiem Valtu Tenteru. Tā kā arī par pēdējo godalgoto vietu notiks cīkstēšanās līdz pat pēdējam posmam.

 

Nākamais posms norisināsies 13. maijā, plkst. 19:00, sporta kompleksā Rullītis (Jelgava). Šajā trasē mēs viesosimies jau otro reizi šosezon.

 

Drīz tiks pievienotas arī bildes no Ernesta Bitenieka fotoaparāta. Tāpat aicinu arī citus padalīties ar skaistām bildītēm un video...:)

 

Aicinu arī visus, kam šodien ir brīvs vakars, atbalstīt trīs DISCOMANIA OILHEAD komandas Openkart LeMans sacensībās, kas norisināsies "trijniekos" plkst. 19:00.