04.02.2015 21:06 2706 0

Vakar, 3. februārī SK 333 veikparkā uz ledus norisinājās DISCOMANIA OILHEAD 12. posms, kas bija šīs sezonas pirmās sacensības uz ledus, bet cerams ne pēdējās, ņemot vērā nepastāvīgos laika apstākļus. Laikapstākļi bija vienkārši super - bez nokrišņiem, ar maziņiem mīnusiem un uz posmu bija ieradušies 44 dalībnieki.

Diemžēl visu šo labo sākumu sabojāja tehniskas problēmas - laika mašīna nu galīgi negribēja skaitīt kvalifikācijas laikus, kas visu pasākumu aizkavēja, bet vēlāk jau viss gāja raiti. Tāpat vēlāk daudziem garastāvokli pabojāja 15-tais karts, kurš negribēja griezties pa kreisi...bet tehnika paliek tehnika.

Bet kad pulkstenis sita divpadsmit, bija skaidrs, ka par posma uzvarētāju jau trešo reizi šosezon ir kļuvis Edgars Nedzveckis, kurš atgriezās pēc trīs posmu izlaišanas un gandrīz atkal ieguva "hat-trick", bet pietrūka 18 tūkstošdaļas (!), lai uzstādītu ātrāko apli sacīkstēs.

Apsveicam Edgaru ar uzvaru un liels PALDIES visiem par izturību!

Tiekamies jau pēc 2 nedēļām, 17. februārī, turpat 333 veikparkā...cerams, ka Māte Daba mūs nepievils...un neaizmirstam pieteikties laicīgi!