18.02.2015 11:25 2635 0

Vakar, 17. februārī norisinājās DISCOMANIA OILHEAD 13. posms, kurš jau otro reizi sezonā notika uz 333 trases veikparka ledus. Uz posmu bija ieradušies 41 dalībnieks un laikapstākļi priekš ziemas sacīkstēm bija vienkārši ideāli.

Kvalifikācijā meistarklasi parādīja ātri progresējošais braucējs Kaspars Ritums​, bet nekur tālu arī nebija "smagsvari" Artūrs Cintiņš​ un Nauris Garoza​, kuri attiecīgi ieguva otro un trešo vietu. Visiem trijiem šie bija augstākie sasniegumi kvalifikācijā.

Par posma uzvarētāju jau otro reizi sezonā diezgan pārliecinoši kļuva kvalifikācijas ātrākā apļa īpašnieks Kaspars Ritums. Kasparam līdz "hat-trick" pietrūka 0.3 sekundes. Jāuzteic arī otrās vietas ieguvēju, vienu no junioru klases līderiem, Kristu Zīderu​, kurš atzinīgi aizsargāja savu pozīciju no PRO klases dalībnieka Artūra Bondara​.

Ātrāko apli sacīkstē pirmo reizi karjerā uzrādīja Raimonds Katiņš​. Jāuzteic arī "smagsvars" Artūrs Jāņkalns​, kurš uzrādīja otro ātrāko apļa laiku.

Paldies visiem dalībniekiem, itīpaši tiem, kas palīdzēja organizatoriskajos darbiņos!

Nākamais posms ir plānots 3. martā, tikai uz doto brīdi nav vēl skaidrs, kur tas varētu notikt. Ja Māte Daba parūpēsies par ledu uz dīķa, tad būs vēl viena ziemas sacīkste, bet ja ne, tad vai nu brauksim ārā 333 trasē vai dosimies uz Ātruma cilti.

Tiekamies trasē jau diezgan drīz un neaizmirstat laicīgi piereģistrēties nākamajam posmam!