08.02.2014 22:23 3581 13

Ņemot vērā lielu daļu dalībnieku vēlmi, tad 12. posms tiek pārcelts uz 333 trases dīķi. Sacensības norisināsies sestdien, 15. februārī plkst. 12:00, protams, ja tas būs fiziski iespējams, es domāju, ja ledus būs pietiekami izturīgs.

Laika apstākļi gan solās būt ne tik labi, kā bija iepriekšējā posmā, respektīvi, solās būt plusi, iespējams arī neliels lietus. Tā kā paredzu, ka būs ledus ar nelielu ūdens slānīti virsū + vēl varētu smidzināt lietus. Domāju, pa tādu trasi nebūs braucis neviens...:))... Ceru, ka visi arī ieradīsies, kas vēlējās šo trasi iemainīt pret GoPlanet...:).. Tāpat kā iepriekšējā reizē, aicinu visus apģērbties atbilstoši laika apstākļiem, lai diskomforts nesabojā braukšanas prieku. Šajā gadījumā gan vairāk būs jāpadomā par ūdensnecaurlaidīgo apģērbu (vairāki kombinezoni būs pieejami arī trasē).

Šoreiz brauksim pretējā virzienā un, protams, vēlējos lūgt visiem palīdzēt, kam ir iespēja ierasties ātrāk, uzstādīt trasi, kas šoreiz būs vieglāk un ātrāk, jo "laika mašīna" būs vietējā un sniegu arī, iespējams, nevajadzēs šķūrēt. Šajā sakarā gribēju lūgt Ernestu Bitenieku, lai viņš uz posmu ierodas savā mazajā, zaļajā rumakā...:)).., lai varētu atvest/aizvest riepas trases izveidei.

 

Vēlos gan pabrīdināt, ka šis posms varētu tikt atcelts, ja laika apstākļi neļaus to rīkot. Vēl, protams, pastāv iespēja, ka varētu braukt pa asfalta trasi, ja sniegs būs nokusis, bet to skatīsimies pēc apstākļiem. Ja posms nevarēs notikt 333 trasē, tad 12. posms norisināsies, kā bija paredzēts - 18. februārī, GoPlanet trasē.

 

Tiekamies trasē un GĀZI GRĪDĀ..!..:)