28.06.2023 00:18 705 0

Tikko ir noslēgusies kārtējā DISCOMANIA OILHEAD sezona un esam uzzinājuši jaunos čempionus! Un nu jau var teikt tradicionāli, aptuveni mēnesi pēc sezonas noslēguma, 16. jūlijā, čempionāta “mājas trasē” RULLĪTIS, tiks organizēts DISCOMANIA OILHEAD ČEMPIONU KAUSS, kurā tiks aicināti piedalīties TIKAI iepriekšējo sezonu visu klašu čempioni. 11 gadu laikā par čempioniem kopumā ir kļuvuši 52 braucēji, no kuriem 1 četrkārtējais, 1 trīskārtējais un 9 divkārtējie čempioni! Pašlaik savu dalību ir apstiprinājuši 24 braucēji, kas ir 46% no visiem čempioniem.

 

Iepriekšējā gadā, kad norisinājās pirmais ČEMPIONU KAUSS, par čempionu čempionu kļuva RAITIS DZENIS, kurš savā īpašumā uz 1 gadu ieguva ceļojošo kausu, uz kura turpmāk tiks gravēti visu gadu kausa ieguvēji.

 

Sacensībās visi dalībnieku tiks līdzināti līdz 100 kg un tiks izmantots pasaules/eiropas/Rotax kartinga čempionātu formāts.

 

Plānojas diezgan padaudz braukšanas laika (ap 50 minūtēm), līdz ar to, dalības maksa būs EUR 75, kurā tiktu iekļauts 1 treniņš, kvalifikācija, 4 iebraucieni un fināli. Visi dalībnieki saņems piemiņas medaļas un pirmo 3 vietu ieguvēji saņems dāvanu kartes no čempionāta ilggadējā atbalstītāja TRACKDAY.lv.