03.01.2020 18:03 1865 0

Pirmkārt, novēlu visiem trasē veiksmīgu un uzvarām bagātu jauno Žurkas gadu un pārējā laikā - lai nebūtu sajūtas kā žurkas skrējienā!

 

Kā jau ierasts, pēc jaunā gada sagaidīšanas, dodamies uz kādu no kaimiņzemes indoor trasi, kamēr vēl arā nav parādījušies jelhādas ziemas pazīmes. Sestdien, 11. janvārī pirmajā komandējumā brauksim uz Viļņu, pilnīgi jaunu trasi - KARTLANDAS (https://www.vilnius.kartlandas.lt), kas vēl ne reizi nav bijusi čempionāta kalendārā. Trase nedaudz atgādina GoPlanet trasi, kurā arī bija kalns augšā un lejā, tāpat ir ļoti kvalitatīva timing sistēma, kurā uz vairākiem televizoriem būs redzama visa iespējamā sacīkšu informācija ar braucēju vārdiem un uzvārdiem.

 

Sacensībās, kā jau indoor trasē, būs nedaudz garāka kvalifikācija un vairāki džokerapļi, vai tie būs divi vai trīs, tiks izlemts sacensību dienā.

 

Tāpat, kā jau izbraukuma posmos, tad dienas kārtība būs nedaudz savādāka, respektīvi, sākumā norisināsies reģistrācija un sapulce un pēc tam sāksies treniņi, pēc kuriem uzreiz turpināsim ar sacīksti. Reģistrācija ilgs 35 minūtes un sacīkšu laiks kopā ar treniņiem būs trīs stundas, tāpēc svarīgi būs nekavēties, lai sacensības iet raiti un lai netiek izdarīti muļķīgi pārkāpumi, kas kavēs laiku starp pusfināliem un fināliem. Jo gludāk noritēs sacensības, jo vairāk braukšanas laiks būs finālos.

 

Ja kādam ir problēmas ar nokļūšanu uz Viļņu vai meklējiet ceļabiedrus, noteikti rakstiet uz kartingi@discomania.lv vai čempionāta WhatsApp grupā, noteikti atradīsies kāds variants, kā draudzīgi nokļūt līdz trasei.

 

Trases atrašanās vieta (google map) - https://goo.gl/maps. Ceļam jārēķina vismaz 4 stundas.

 

Pieteikties sacensībām var izmantojot savus profilus vai sūtot pieteikumu (debitantiem) uz  kartingi@discomania.lv.

 

Dalības maksa - EUR 38.00.


SACENSĪBU DIENAS KĀRTĪBA:

11:00 – 11:35 reģistrācija
11:40 – 11:55 dalībnieku sapulce
12:00 – 12:50 brīvie treniņi (8 minūtes - EUR 12.00)
12:55 – 13:30 kvalifikācija
13:40 – 14:15 pusfināli
14:25 – 15:05 fināli
15:15 – 15:20 apbalvošana

 

SACENSĪBU FORMĀTS:

- kvalifikācija, pusfināli un fināli.

- katrā sacīkšu kārtā tiek izlozēts cits gokarts.

- pusfināla un fināla braucieni ir SADALĪTI PA KLASĒM. Skaitliski mazas klases tiek apvienotas vienā braucienā.

- zemākā fināla uzvarētājs TIEK UZ AUGSTĀKU FINĀLU.

- tiek izmantots DŽOKERAPLIS (aplis kas ir garāks vai īsāks par pamatapli), kurā pusfinālos un finālos obligāti ir jāiebrauc vienu vai divas reizes, atkarībā no trases.

INFORMĀCIJA PAR ČEMPIONĀTU:
- 20 posmi, no septembra līdz jūnijam.
- 3 sliktākie posmi (punktu ziņā) kopvērtējumā netiek ņemti vērā.
- 6 klases (PRO, PRO XL, vieglā svara (līdz 65 kg), vidējā svara (no 66 kg līdz 85 kg), smagā svara (virs 85 kg) un dāmu klase).
- katrā posmā tiek apbalvotas ar medaļām pirmās 3 vietas KATRĀ KLASĒ.
- katras klases ietvaros dalībnieki tiek izlīdzināti līdz VIENĀDAM SVARAM (+/- 3 kg). Izņēmums ir ziemas posmi un trases, kurās nav iespējams pievienot atsvarus.
- sezonas beigās KATRAS KLASES KOPVĒRTĒJUMA PIRMĀS 3 VIETAS SAŅEM BALVĀS KARTINGA EKIPĒJUMU: 1. vieta - EUR 150.00 vērtībā, 2. vieta EUR 120.00 vērtībā un 3. vieta EUR 100.00 vērtībā.
- sezonas beigās starp dalībniekiem, kuri ir nobraukuši visus posmus, tiek IZLOZĒTA BALVA - KARTINGA EKIPĒJUMS 100 EUR VĒRTĪBĀ.
- LOJALITĀTES PROGRAMMA. Par katru posmu, kurā dalībnieks piedalās, viņam tiks piešķirts 1 lojalitātes punkts. Par katru pieaicināto draugu, kurš piedalās aktuālajā posmā un nav debitants, dalībniekam tiek piešķirts vēl 1 lojalitātes punkts. Par katru pieaicinātu čempionāta debitantu no PRO vai PRO XL klases, tiek piešķirti vēl 2 punkti, bet visvairāk - 3 punkti, par pieaicinātu čempionātu debitantu no vieglā, vidējā, smagā svara vai dāmu klases. 1 punkts ir ekvilalents EUR 1.00 un tos varēs izmantot posma dalības/treniņu apmaksai.