15.09.2016 23:20 3398 1

Sestdien, 24. septembrī pirmo reizi šosezon dosimies uz attālāku posmu, kas norisināsies Madonā. Šajā trasē, ja viss izdosies, kā plānots, pirmo reizi tiks izmantots džokeraplis. Iespēja ir radusies, jo trasē ir izbūvēta plašāka nobraukšana no trases.

Čempionāta 1. posmas norisinājās Jelgavā, kad pēc viena gada pārtraukumu sacīkstes atkal norisinājās otrdienas vakarā un uz sacensībām ieradās 39 dalībnieki, t.sk., 11 čempionāta debitanti. Sacensības norisinājās diezgan ekstrēmos apstākļos (jauna, dinamiska konfigurācija, patumša trase), kuros vislabāk izdevās adaptēties sekojošiem dalībniekiem, kas jaunajā sezonā guva savas pirmās uzvaras klasēs:

  • Māris Liepiņš (PRO klase)

  • Jānis Olle (PRO XL klase)

  • Krists Zīders (S klase)

  • Raitis Dzenis (M klase)

  • Emīls Punculis (L klase)

  • Alise Līga Grāmatiņa (D klase)

Sezonas atklāšanas posms nedaudz iekavējās, kas bija saistīts ar to, ka nebija paspēts pielāgot sistēmu čempionāta jaunievedumiem - braucieni pa klasēm, atsvaru pievienošana u.c., kā arī visu dalībnieku svēršanās procedūra. Uz 2. posmu visam vajadzētu jau strādāt un plānojas, ka nekādām aizķeršanām nevajadzētu būt.

 

Tāpat atceraties, ka ir mainīta dienas kārtība - sākumā notiek reģistrēšanās/svēršanās, tad supulce un pēc tam sākas treniņi, kvalifikācija, pusfināli un fināli. Uz sapulci visiem dalībniekiem ir jāierodas OBLIGĀTI. Laicīga ierašānās arī sekmēs sacensību raitu norisi, jo tikko, kā sareģistrējas visi dalībnieki, uzreiz sāksim sapulci.

 

Uz doto brīdi laikapstākļi solās būt bez nokrišņiem, ap +10...+12 grādiem, līdz ar to saģērbjamies silti, paņemam līdzi karstu tēju un, protams, labu garastāvokli.

 

Ja kādam ir problēmas ar transportu, dodiet ziņu uz kartingi@discomania.lv - saorganizēsim!

 

Aicinu visus, kas vēl nav pieteikušies, izdariet to vai nu caur saviem profiliem vai sūtot vēstuli uz kartingi@discomania.lv.

 

Posma dienas kārtība:

11:00 – 11:45 reģistrācija/svēršanās

11:50 – 12:05 dalībnieku sapulce

12:10 – 13:05 brīvie treniņi* (10 minūtes - 10 EUR)

13:15 – 13:55 kvalifikācija

14:05 – 15:20 pusfināli

15:35 – 17:00 fināli

17:10 – 17:20 klašu uzvarētāju apbalvošana

*tiem, kas treniņu brauks pirmie, būs "pirmā roka" pārējiem treniņam (ja būs brīvas vietas).

  

Visiem dalībniekiem OBLIGĀTI ir jāierodas līdz plkst. 11:30!

 

TIEKAMIES TRASĒ!