17.12.2016 01:58 2619 0

Otrdien, 20. decembrī sporta kompleksā RULLĪTIS norisināsies pēdējais šī gada DISCOMANIA OILHEAD posms, kurā tiks izmatota interesanta konfigurācija, jo džokerapļa izeja būs tieši pirms finiša.

Paredzms, ka laikapstākļi pretēji iepriekšējam posmam būs diezgan rudenīgi, aptuveni +5...+6 grādi, bez nokrišņiem, ar dienvidu vēju.

 

Ir ņemta vērā pagājušā posma pieredze, kad šosezon tika pirmoreiz braukts ar Jelgavas ziemas kartiem un šajā posmā tiks uzlabota atsvaru maiņa, izmantojot triecienurbjmašīnu, kā rezultātā tas vairs neaizņems tik daudz laika un sacensības notiks raitāk. Tāpat arī tiks veikti nelieli uzlabojumi kartiem, lai samazinātu iespējas palikt trases malā.

 

Atgādināšu, ka iepriekšējā posma klašu uzvarētājiem (Ričardam Freibergam, Artūram Jāņkalnam, Rihardam Goldbergam, Emīlam Punculim, Alisei Līgai Grāmatiņai) papildus čempionāta medaļām, Ēriks Gasparovičs piešķīra specbalvas - 10 minūšu braucienu ar ziemas apstākļiem sagatavotu sporta kartingu. Lai izmantotu šo iespēju, laikam nedaudz būs tomēr jāpagaida īsti ziemas apstākļi.

 

Kā jau jūs noteikti esat pamanījuši, tad jau no sezonas sākuma nepārtraukti tiek uzlabota čempionāta mājas lapa un tai skaitā ir ieviesta jauna funkcija - katrs dalībnieks savā profilā sākot no šīs sezonas, papildus saviem ātrākiem apļiem, varēs redzēt arī visus piešķirtos sodus.

 

Diemžēl, sākot no šī posma, braucot ar RULLĪŠA ziemas kartiem, tiks mainīta dalības maksa. Tas ir saistīts ar augstākām karta izmaksām, ar to, ka atsevišķi ir jāmaksā par hronometrāžas sistēmu, tāpat jaunais kafejnīcas saimnieks nav ar mieru bez maksas laist iekšā savā mītnē. Ņemot vērā minētos apstākļus turpmāk Jelgavā, braucot ar ziemas kartiem, dalības maksa būs EUR 35,-.

 

Dalībnieki, kuri vēlas braukt vairākus treniņus, tiek aicināti uz sacensībām ierasties jau uz plkst. 18:00.

 

Dalībnieki, kas vēl nav reģistrējušies, aicinu to izdarīt savos profilos vai sūtot e-pastu uz kartingi@discomania.lv.

 

Plānotā dienas kārtība (var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita):

18:00 - 19:00 dalībnieku reģistrācija/brīvie treniņi (8 minūtes - 10 EUR)

19:00 - 19:15 dalībnieku sapulce

19:20 - 19:50 kvalifikācija

20:00 - 20:50 pusfināli

21:05 - 22:00 fināli

22:05 - 22:10 klašu uzvarētāju apbalvošana

 

TIEKAMIES TRASĒ!